Ανακαίνιση: 5+1 λόγοι για να την υλοποιήσετε

Για ν’ αποκτήσετε ένα πιο άνετο σπίτι

Πέρα από τους πολλούς πρακτικούς λόγους για ν’ ανακαινίσετε το σπίτι σας, η άνεση και η απόλαυση είναι ένα εξίσου σημαντικό ζήτημα, εφόσον μιλάμε για τον χώρο που ζείτε!

Για ν’ αναβαθμίσετε τη λειτουργία του σπιτιού

Ένας χώρος εργασίας για τον/τη σύζυγο. Ένα game room για το παιδί. Ή απλά, η επαναδιαμόρφωση της κουζίνας. Για ό,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη και ευκολότερη.

Για να διορθώσετε ένα ζήτημα ασφαλείας

Ηλεκτρολογικά θέματα. Διαρροές από την οροφή. Ακόμα και κάποια ρωγμή στα θεμέλια. Μερικά προβλήματα οφείλουν να διορθώνονται χωρίς αναβολή. Έτσι, κρατάμε ασφαλή την οικογένειά μας και αποφεύγουμε τη μερική ή ολική απώλεια του σπιτιού.

Για ν’ αυξήσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού

Νέα παράθυρα, καινούργια αντλία θερμότητας και πρόσθετη μόνωση, αποτελούν μερικά μόνο από τα παραδείγματα βελτιώσεων που μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό κόστος μιας κατοικίας. Βελτιώσεις, που αποπληρώσουν το κόστος τους μέσα από το κέρδος που έχετε σε βάθος χρόνου, και κάνουν ένα σπίτι πιο ελκυστικό σε πιθανούς νέους αγοραστές.

Για ν’ αυξήσετε την αξία πώλησης

Αν μέσα στα πλάνα σας είναι η πώληση του σπιτιού σας, η μερική ή ολική ανακαίνιση μπορεί να συμβάλλει στο να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή τιμή όταν θα το βγάλετε στην αγορά.

Για ν’ ανανεώσετε το στιλ του σπιτιού

Ένα παλαιότερο σπίτι μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ως μια λιγότερο ελκυστική επιλογή για έναν υποψήφιο αγοραστή. Αν και η ανανέωση του στιλ του μπορεί να βασιστεί σε τάσεις της εποχής ή μια συγκεκριμένη προσέγγιση προετοιμασίας πώλησης, το καλύτερο στοίχημα είναι να βασιστείτε σε κάτι διαχρονικό και απλό ως αισθητική προσέγγιση.

Ελάτε να
να συζητήσουμε
για το δικό σας
project

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ