Υπηρεσίες ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ AirBnb

Η Restauro -μέσα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια- μπορεί να γίνει ο πλέον πολύτιμος σύμμαχός σας στην ανακαίνιση του AirBnB ακινήτου σας, με δεδομένο πως ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής για έναν υποψήφιο ενοικιαστή είναι και η συνολική εικόνα του χώρου.

Διαθέτοντας ένα Τμήμα Αρχιτεκτονικής και ένα Τμήμα Διακόσμησης με εμπειρία και εξειδίκευση στην ανακαίνιση AirBnB, το σίγουρο είναι πως η εικόνα του ακινήτου σας μετά το πέρας του έργου θ’ αποτελεί το ιδανικό κίνητρο αλλά και την πηγή των καλύτερων κριτικών από μεριάς ενοικιαστών.

Και μπορεί η διαδικασία να μοιάζει σ’ εσάς πολύπλοκη ή δύσκολη, αρκεί όμως η απαραίτητη τεχνογνωσία και ο σωστός προγραμματισμός.

Τα βήματα είναι απλά:

1ο ΒΗΜΑ

Δωρεάν έλεγχος

από μηχανικό μας, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση του ακινήτου.

2ο ΒΗΜΑ

Προετοιμασία

για τις όποιες αλλαγές, βελτιώσεις ή επισκευές θα πρέπει να γίνουν, με βάση το budget σας, έτσι ώστε να ξέρουμε ποιες εργασίες θα χρειαστεί να σχεδιάσουμε και προγραμματίσουμε.

3ο ΒΗΜΑ

Προτάσεις επαναδιαμόρφωσης

σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες σας, σε συνδυασμό με το ποια πιστεύουμε εμείς πως θα ήταν η προσέγγιση ανακαίνισης του AirBnB ακινήτου σας, ώστε να συνδυάσετε τις καλύτερες κριτικές με τις μεγαλύτερες πιθανότητες ενοικίασής του.

4ο ΒΗΜΑ

Παράδοση του ακινήτου προς χρήση

έτσι ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί, ανεξάρτητα από την πρότερη κατάστασή του!

Ελάτε να
να συζητήσουμε
για το δικό σας
project

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ